marți, 10 ianuarie 2012

Maybe you will come around one day




"Plec, te-am iubit prea mult, şi nu ţi-a păsat. Sper să fii fericit acum. Să nu mă uiţi! "

Nişte cuvinte aruncate în grabă pe o foaie şifonată de hârtie, o pune pe masă, îşi ia paltonul, geanta, şi pleacă în pripă, uitând chiar să închidă uşa. Oricum, ce mai conta?
O ia la fugă pe străzile înguste, neştiind unde se îndreaptă. Afară începe să ningă, iar amintirile  revin... ce frumos era atunci când îşi făceau speranţe că vor merge de mână prin parc, afară ningea, iar oamenii îi priveau gândindu-se "Ce bine le stă împreună.". Ce departe păreau acum acele vremuri... deja zăpada se aşternuse într-un strat subţire pe jos. Alerga pe străzile oraşului, vrând să ajungă la gară... vroia să plece cât mai departe de locurile care au făcut-o să sufere atât de mult. În sfârştit ajunse la şosea, dincolo de ea se afla gara. O luă la fugă să ajungă cât mai repede de partea cealaltă, fără să se uite într-o parte şi în alta...

"Bună seara, dragi telespectatori. Ştire de ultimă oră. O tânără a fost lovită fatal într-un accident de pe o şosea aglomerată din Cluj. Din spusele martorilor, tânăra dorea să traverseze şoseaua fără să se asigure. Aceasta a lăsat şi un mesaj iubitului său, de care se pare că se despărţise de curând. "

P.S: I'll always love you.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu