miercuri, 3 august 2011

Hero

De 2 zile încoace ascult încontinuu Enrique Iglesias- Hero. Pur şi simplu m-a fascinat melodia asta. Versurile m-au atins profund...
Păcat că în realitate nu există idealul acela de "băiat perfect" , care ar fi în stare să îşi dea viaţa pentru persoana pe care o iubeşte, care ar plânge împreună cu ea... păcat că noi trăim realitatea.
Deşi e atât de bine să visezi pentru câteva minute...
Cât de frumos trebuie să fie să ai pe cineva atât de "perfect" alături de tine... cât de frumos, dar totuşi, atât de imposibil...
 Şi iar devin melancolică, dar pur şi simplu m-am îndrăgostit de melodia aceasta. Poate pentru că mă face să mă gândesc la tine, sau poate pur şi simplu fără motiv... dar ce mai contează? Tu nu ai fost, nu eşti, şi nu vei fi "hero-ul" meu. Niciodată!



 

Un comentariu:

  1. "Cât de frumos trebuie să fie să ai pe cineva atât de "perfect" alături de tine... cât de frumos, dar totuşi, atât de imposibil... "

    Si totusi nu se stie niciodata cand aceasta persoana rasare dupa colt si te indragostesti instantaneu de ea. Trebuie doar sa astepti.Sa astepti cat e nevoie!

    RăspundețiȘtergere