marți, 26 iulie 2011

Bad mood.


 Mda... se pare că a dat pesimismul peste mine azi. Pe lângă că m-am trezit pe la 1, nu ştiu sincer cum de am dormit atât-de obicei nu dorm mai mult de 12- găsesc un bilet pe noptieră pe care scria "Să faci curat.".Oh, da, cum să nu. Fac o inspecţie prin casă. Arunc şi eu hainele pe un scaun, dau puţin cu mătura pe ici pe colo, praful, deschid geamul, şi ajunge. Apoi deschid calculatorul. Wow, iar face figuri, ce noutate. Când în sfârşit s-a hotărât şi el să meargă, intru pe Goagăl, şi apoi direct pe Facebook. Mda... 37 de notificări. Şi nu intrasem pe facebook numai de câteva ore.  
 Apoi intru şi pe Barn Buddy, că de... să nu îmi fure ăia din flori, că nu mai avea câinele de mâncare. Apoi începe soră-mea să se plângă că îi e foame. Ok, îi prăjesc nişte cartofi, ca de obicei, că altceva nu prea ştiu să fac, şi apoi mă pun iar la calculator. 
 Nimeni cu care să mai pierd vremea pe mess. Ce s-o fi întâmplat cu toţi azi? 
 Apoi îmi aduc aminte de blog. Nu intrasem de vreo 3 zile pe el. Şi neavând ce face, mă apuc să citesc postările mai vechi. Ghiciţi de ce mi-am dat seama... blogu' meu sucks. E plin de siropăieli, şi tot felul de dulcegării. Cine m-o fi pus să scriu toate postările astea de rahat? Ce o fi fost în capu' meu? Clar nu eram lucidă în momentele alea... în fine. Citesc vreo 2-3 posturi şi încep să mă satur când văd ce aberaţii scriam pe acolo. Încep să mă gândesc ce or fi îndurat cei care au avut curajul să intre pe tărâmul ăsta să citească toate aiurelile alea. Zici că nu eu le-am scris, ci a intrat Domnul Drăgălăşenie în mine şi m-a pus să le scriu. 
 Whatever. Mai spăl vasele pe acolo, când vine în sfârşit şi mami acasă. Ce vreme de rahat... începe să îmi fie frig, deci merg să îmi iau o bluză groasă pe mine. Ahh, ce bine. Moale şi caldă. Mă pun la PC, şi încep să scriu pentru blog... 
 Urăsc zilele astea... 

2 comentarii: